Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Singapore: Möjligheter inom hälso- och sjukvård

Singapores hälso- och sjukvårdssystem är internationellt erkänt och rankas som det fjärde bästa i världen. Med omfattande vårdval inom den offentliga och privata sektorn utmanas den etablerade sjukvården att vidareutvecklas för att tillgodose en snabbt åldrande befolkning. Hög beläggning på befintliga sjukhus har också lett till tillkännagivandet av sju nya sjukhus, vilket är i linje med regeringens åtagande att hålla en hög nivå och kvalitet på vården. Den höga digitala mognadsgraden i Singapore gör landet attraktivt för svenska lösningar och teknik som ett första insteg på den asiatiska marknaden.

Denna rapport ger en förståelse för det nuvarande och framtida sjukvårdslandskapet i Singapore och lyfter fram affärsmöjligheter inom området. Ett fokusområde för Singapore är hur man på bästa sätt ska hantera en åldrande befolkningen. Singapore lanserade nyligen sitt initiativ ”Smart Nation”, vilket ytterligare understryker ett starkt fokus på smarta hälsovårdslösningar och presenterar intressanta möjligheter inom området.

Ladda ner bifogat dokument för mer information.

Dokumentinformation
Datum: 28 apr 2016
Storlek: 3,3 MB(pdf)
Ladda ner