Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Singapore: Möjligheter inom Fintech

Singapore är en finansiell hubb och rankas som nr.3 i Global Financial Centre Index 2016, efter London och New York och precis framför Hong Kong. Fintech är ett stort fokusområde i Singapore, och ett prioriterat område för att Singapore ska uppnå mål att bli den första Smarta Nationen i världen. Flera större Fintech-initiativ har lanserats nyligen, inklusive en ‘Fintech and Innovation Group’, ett ‘Fintech Office’, en regulatorisk “sandlåda” för att underlätta för Fintech-aktörer att experimentera med nya innovativa lösningar i en skyddad miljö, samt ett ‘FinTech Innovation Lab’; Glass @ MAS. Denna rapport ger en övergripande förståelse för Fintech-landskapet i Singapore, I syfte att belysa affärsmöjligheter för Svenska företag inom området.

Vill ni veta mer om Singapore och affärsmöjligheter för er? Ladda ner vår presentation här eller kontakta oss för en diskussion. 

Dokumentinformation
Datum: 12 dec 2016
Storlek: 716,1 KB(pdf)
Ladda ner