Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Singapore Business Climate Survey

Den svenska näringslivet i Singapore växer större varje år, och idag räknar Team Sweden i Singapore att det finns över 250 svenska företag etablerade i Singapore.

Det är viktigt att betona att Singapore inte bara drar till sig de multinationella företagen utan också nystartade företag för att få tillgång till Singapores stimulerande ekosystem och det växande antalet innovationscentra. Dessa komponenter uppmärksammar ”scale-ups” och små och medelstora företag som strömmar in i landet till och utnyttjar de många möjligheter som är tillgängliga via denna marknad. Ökningen av svenska företag som etablerar sig i Singapore följer en långsiktig trend med fortsatt positiva utsikter för företagsklimatet i Singapore och regionen. Efter den nuvarande utvecklingen som illustreras i denna rapport, visar att den fortsatta positiva tillväxten av den svenska närvaron i denna del av världen förväntas fortsätta. Team Swedens ambition är att stödja dessa framsteg och främja svenskt företagande i Singapore.

Vill du veta mer om företagsklimatet i Singapore och Sydostasien? Ladda ner vår enkät här eller kontakta oss för en diskussion.

Dokumentinformation
Datum: 16 maj 2019
Storlek: 7,3 MB(pdf)
Ladda ner