Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Saudiarabien: en introduktion till marknaden

Saudiarabien är en av världens 20 största ekonomier och den största ekonomin i MENA-regionen. Saudiarabien har de senaste 40 åren investerat stort i storskalig infrastruktur och olika moderniseringsinitiativ. Höga oljepriser under de senaste åren har möjliggjort ett fortsatt fokus på infrastrukturinvesteringar, därmed har lägre priser på sistone skapat ett behov att diversifiera ekonomin och minska landets beroende av oljeintäkter. Vision 2030 och National Transformation Program (NTP) inkluderar stora reformer och investeringsaktiviteter är tänkta att driva förändringar mot en mer hållbar ekonomi. Ett förändrat affärsläge, med fokus på hållbara lösningar, skapar ett flertal möjligheter för svenska bolag inom ett antal sektorer som exempelvis energi, tillverkande industri, hälsa och sjukvård, bygg, utbildning, ICT och transport.

Vill ditt företag veta mer om den saudiska marknaden och affärsmöjligheter för er i Saudiarabien? Ladda ner vår presentation här eller kontakta oss för vidare diskussion.

Dokumentinformation
Datum: 25 jan 2017
Storlek: 937,0 KB(pdf)
Ladda ner