Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Ryssland: Affärsklimatstudie 2016

Business Swedens Business Climate Survey för Ryssland 2016 presenterar en aggregerad bild av den ryska marknaden utifrån svenska företags perspektiv på plats i Ryssland. Studien utgör ett viktigt komplement till rapporter baserade på statistik såväl som andra makroanalytiska analyser.

Rapporten behandlar både resultat av det gångna året såväl som förväntningar på den närmaste framtiden. Baserat på över 20 års erfarenhet av marknaden och analys av nuvarande och historiska marknadsförhållanden rekommenderar Business Sweden tre olika grundstrategier för att ta sig an den ryska marknaden.

Mot bakgrund av våra erfarenheter och möten med de många svenska bolagen i Ryssland så ser vi ett behov av vägledning och pålitligt beslutsunderlag i ärenden rörande Ryssland. Vi hoppas att du får ta del av nya insikter och vi kan ge dig vägledning i dina beslut om Ryssland.

Tveka inte att höra av dig angående frågor kring er verksamhet i Ryssland eller någon av de övriga 50 marknader där vi är representerade i världen.

 

BUSINESS SWEDEN I RYSSLAND

Dokumentinformation
Datum: 17 maj 2016
Storlek: 1,9 MB(pdf)
Ladda ner