Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Mexiko: Möjligheter inom digitala utvecklingen

I Mexico går den ekonomiska och teknologiska förändringen i raskt takt. Den nuvarande regeringen införde ett Digitalt Program år 2013 för att främja ICT inom diverse ekonomiska segment såsom utbildning, finans och det civila samhällets deltagande för att ytterligare främja utvecklingen.

Utvecklingen av infrastruktur inom telekom, som de senaste 2 åren har dragit till sig 4 B USD investeringar, är en viktig förutsättning för den teknologiska övergången. De nuvarande och beräknade framtida investeringar har lyft telekommunikation som en viktig ekonomisegment som idag motsvarar till 3.38% av den mexikanska BNP.

I samband med den teknologiska tillväxten har Business Sweden undersökt ett flertal digitala segment där man anser att det finns potential för samarbete med svenska aktörer.

I den bifogade rapporten, kan du få en översikt av den nuvarande status samt kommande utvecklingen inom telekommunikation, IT, appar, software, finansiellt teknologi samt online säkerhet.

Dokumentinformation
Datum: 24 aug 2017
Storlek: 1,5 MB(pdf)
Ladda ner