Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Att hantera CSR-frågor med dina kinesiska leverantörer

En verktygslåda med fokus på Corporate Social Responsibility (CSR) för kinesisk-svenska försörjningskedjor. Guiden innehåller riktlinjer, checklistor och råd om socialt ansvarstagande på både engelska och kinesiska.

 

Detta "CSR Toolkit" har utvecklats gemensamt av Business Sweden  samt Svenska ambassadens CSR-center i Peking. Guiden är i första hand riktad mot små och medelstora företag (SME) och deras leverantörer. Guiden finns på engelska och kinesiska och inkluderar praktiska verktyg för svenska företag och deras leverantörer för att integrera socialt ansvar (CSR) i sin verksamhet i Kina.

Verktygslådan innehåller riktlinjer, checklistor och råd för utvärdering av viktiga områden såsom arbetarskydd, arbetsvillkor, miljöprestanda. Vi har försökt att göra den så användarvänligt som möjligt så att den enkelt ska kunna följas av den operativa verksamheten och kräver inte några förkunskaper.

Dokumentinformation
Datum: 1 nov 2016
Storlek: 2,0 MB(pdf)
Ladda ner