Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Filippinerna: Marknadsutsikter

Filippinerna är en ö-nation med 105 miljoner invånare, och har efter Indonesien den näst största befolkningen i Asean. Filippinerna tillhör de mest snabbväxande länderna i världen och ekonomin växer med i genomsnitt 6-7 procent varje år. Ekonomin har växt i 76+ kvartal i följd och uppvisar mycket stabil ekonomisk utveckling med låg inflation, låg arbetslöshet och låga räntor.

Likt andra marknader i Sydostasien ses ibland Filippinerna som en högriskmarknad, men vi anser att affärsmöjligheterna är större än dessa risker. Vi rekommenderar företag som är intresserade att etablera sig att först skapa sig en förståelse för marknaden och utarbeta en passande marknadsstrategi. Tålamod och långsiktighet är de absolut viktigaste egenskaperna för framgångsrika svenska företag på marknaden. 

Business Sweden har tillsammans med den svenska ambassaden i Manilla tagit fram en rapport som ger vädefulla insikter om den filippinska marknaden.

Rapporten är på engelska.

Dokumentinformation
Datum: 22 jan 2018
Storlek: 3,7 MB(pdf)
Ladda ner