Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Brasilien: Möjligheter inom fordonsindustrin

Brasilien är världens åttonde största fordonsproducent och den sjätte största marknaden i världen för lätta fordon, bortsett från lastbilar. Svenska OEMs - Volvo och Scania - har precis som andra fordonsproducenter så som Fiat, Volkswagen, GM, Ford och Toyota, etablerat produktion i Brasilien. Flera fordonstillverkare till jordbrukssektorn så som AGCO, CNH och John Deere har också stor närvaro i landet. Brasilien erbjuder ett väletablerat kluster av underleverantörer till bilindustrin med bildelstillverkare och systemintegratörer. Landets produktionskapacitet och ökade export till länder i Latinamerika gör Brasilien till en attraktiv marknad för svenska företag med lösningar till fordonsindustrin.

Vill ni veta mer om fordonindustrin och affärsmöjligheter för er i Brasilien? Ladda ner vår presentation här eller kontakta oss för vidare diskussion.

Dokumentinformation
Datum: 10 nov 2015
Storlek: 1,1 MB(pdf)
Ladda ner