Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Ryssland: Etableringsguide

Etableringsguiden ger en översikt över olika alternativ vid etablering av juridisk närvaro i Ryssland. Att välja passande etableringstyp av juridisk närvaro i Ryssland är ett av de viktigaste stegen innan man bedriver verksamhet i landet. Den form av etablering du väljer påverkar ett företags kärnverksamheter, samt finansiell och skatterapportering, tull- och valutakontroll.

Det finns flera sätt att registrera ett företag på, beroende på mängden auktoriserat kapital och antal aktieägare. Den vanligaste formen av företagsregistrering och det snabbaste sättet på den ryska marknaden är Limited Liability Company (LLC).

Alternativet är ackreditering av ett representationskontor eller filialkontor som ett första steg vid etablering. Dock räknas inget av alternativen som en rysk juridisk enhet.

Vår guide jämför fördelar och nackdelar med dessa etableringsformer samt närvaro och granskar även skattesystemen och storlekarna i olika anställningsgrupper. Ladda ner dokumentet för att läsa mer om företagsetableringsprocessen i Ryssland och hur Business Sweden kan stödja dig för att säkra en framgångsrik entré med din ryska verksamhet.

BUSINESS SWEDEN I RYSSLAND

Dokumentinformation
Datum: 19 jul 2018
Storlek: 958,0 KB(pdf)
Ladda ner