Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka
Visa undermeny Dölj undermeny

Mobile World Congress är en unik plattform för affärsmöjligheter inom telekombranschen

Mobile World Congress (MWC) arrangeras årligen i Barcelona av den internationella branschorganisationen inom telekom, GSMA. Under fyra dagar samlas mer än 93 000 professionella besökare från 201 länder och evenemanget utgör en mycket viktig arena för aktörer inom området att synas och mötas. Det ges inblick och presentation av de senaste händelserna inom branschen och grunden för många internationella affärsrelationer läggs här.

Att främja och skapa effekt för små och medelstora företag
För mindre och nystartade företag kan ett deltagande på MWC vara precis lika viktigt för att lyckas ta nästa steg i sin utveckling och expansion, som svårt att mäkta med. Att ställa ut innebär i regel både stora praktiska och ekonomiska insatser. Genom Business Sweden ges möjlighet till en monteryta i den svenska paviljongen tillsammans med ett 20-tal andra svenska företag. Genom att ta tillvara på det starka svenska varumärke som finns inom branschen, genereras ett stort intresse för ytan vilket ger en ökad exponering och uppmärksamhet för samtliga deltagande företag.               

Den svenska paviljongen - en levande mötesplats
Utöver att vara den sammanhållande länken som skapar den gemensamma ytan samt lyfter och representerar svensk innovation och utveckling inom ICT, ser Business Sweden både till att facilitera medverkan för de utsällande företagen samt skapa kringaktiviteter i paviljongen för att väcka intresse, få dit beslutfattare och skapa möten.

Fortsatt satsning för att fler svenska ICT företag ska växa internationellt
Med 13 år i backspegeln fortsätter Business Sweden satsningen för att stötta fler ICT företag i sin expansion på internationella markander genom den svenska paviljongen och intresset är stort. Flera företag har redan kort efter att MWC 2015 genomförts anmält sig för att vara med på nytt.