Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Träteknik, Norge

Träteknik AB är ett snickeri som sedan 1973 har levererat helhetslösningar för krävande användning i offentlig miljö

Förutom sitt berömda Tantumkök tillverkar de även exklusiva specialinredningar till hotell, restauranger och flygplatser. Träteknik har även en legotillverkning som sker i moderna CNC-maskiner. De tillverkar i både stora och små serier till bland annat bilindustrin, båtindustrin och möbelserier för konsumentmarknaden.

Trätekniks samarbete med Business Sweden Norge startade under våren 2015 genom Trätekniks deltagande på Business Swedens hälso- och sjukvårdsevent som genomfördes i samarbete med Sveriges ambassad. Sedan dessa har Business Sweden Oslo bistått Träteknik med marknadsanalys, bolagsetablering och kundidentifiering samt säljstöd mot potentiella kunder för framförallt Tantum. Tillsammans med Business Sweden arbetar Träteknik vidare i Norge och kommer bland annat arrangera ett kundevent på ambassadörens residens i Oslo under hösten 2016.

”Genom samarbetet med Business Sweden fick vi snabbt bolaget på plats och de hjälpte oss under hela processen. Efter etableringen har vi fortsatt arbete med Business Sweden som bland annat bistått med en markandsanalys och som idag bearbetar potentiella kunder åt oss”

Thomas Thörnblad –VD Träteknik AB

TantumTräteknik