Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Sweco formar arkitekturen i Shanghai, Kina

en bild
Europas största arkitekt- och teknikkonsultbolag, Sweco, har fått i uppdrag att designa en 14 hektar stor kontorspark i Baoshan, ett förortsdistrikt i Shanghai. Uppdraget omfattar alla aspekter av utformning; stadsplanering, landområde, byggnader, interiör och belysning. Genom Business Swedens inkubatortjänst hade SWECO möjlighet att vara lokalt närvarande i Kina och ha personal på plats innan en legal enhet etablerades. Detta möjliggjorde att Sweco kunde upprätthålla närheten till sina kunder och uppdragsgivare.

LOKAL OCH FLEXIBEL NÄRVARO

En viktig framgångsfaktor för projektet var flexibiliteten som inkubatortjänsten erbjöd och som gjorde det möjligt för Sweco att skala upp och ner den lokala närvaron i takt med projektets utveckling.  Möjligheten att kunna vara hands-on närvarande var kritisk för att driva projektet framgångsrikt.

STÖD UNDER LEGAL ETABLERING

Business Sweden stöttade också Sweco i processen att etablera en legal enhet i Shanghai bland annat genom råd och vägledning kring olika etableringsalternativ, inlämning av relevanta dokument samt kontakt med myndigheter.

 "Business Sweden har försett SWECO med kritiskt stöd för verksamheten i Kina, både i Shanghai och Peking. Vare sig det gäller stöd kring den legala etableringen eller den dagliga inkubatortjänsten och servicen för våra anställda så delar Business Sweden med sig av sin kunskap och erfarenhet av Kina på ett professionellt sätt. Samarbetet har erbjudit den flexibilitet och stöd som vi behövde för att starta vår verksamhet i Kina"

- Christer Stenmark, Utlandschef Sweco Arkitektur

För mer information om Sweco: http://www.sweco.se

en bild

Andrea Staxberg

Senior Project Manager Shanghai Senior Project Manager, Shanghai
+ 86 21 6218 9955 ext. 81
E-post andrea.staxberg@business-sweden.se