Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

SCANMAST -REKRYTERING AV TVÅ PROJEKTLEDARE I NORGE

en bild
För att Scanmast AS skulle växa ytterligare i Norge var anställning av norsk personal nödvändigt. Vi på Business Sweden i Norge kan både norsk och svensk arbetskultur och kan därför vara ett solitt stöd vid rekryteringen av norsk personal i Norge. Med stöd och hjälp av Business Sweden Norge anställde Scanmast AS, under vintern 2015, två norska projektledare

Scanmast har en historia som sträcker sig enda tillbaks till 1929. Bolaget projekterar, bygger och ordnar allt som har med teknikbärare att göra, både i luften, genom master och torn men även under marken när det handlar om fiber som ska dras. Med andra ord ser Scanmast till att vi har 4G i våra telefoner och fiber i våra hem, att det fortfarande är ljust på fotbollsplanen när solen går ner och att industriområden har bevakningskameror som går att lita på.

Scanmast har haft verksamhet i Norge sedan 2009 men har skött projektledning och försäljning ifrån kontoret i Mora. Ett fungerande arbetssätt men då Scanmast önskade öka sin närvaro i Norge var anställning av norsk personal nödvändigt.Business Sweden fick uppdraget att rekrytera två norska projektledare utifrån Scanmasts kriterier. Vi på Business Sweden kan både norsk och svensk arbetskultur och kan därför vara ett bra stöd vid rekryteringen av norsk personal i Norge åt svenska företag. Scanmast har idag kontor utanför Oslo där två norska medarbetare jobbar. 

”Business Sweden är kunniga med ett trevligt och tydligt bemötande. Vi är mycket nöjda med både genomförande och utfall av den rekrytering som genomförts. För Scanmast som bolag är Business Sweden en stabil samarbetspartner som ger en extra trygghet vid affärer i nya länder.”

-Niklas Karlsson, CFO Scanmast