Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Quintus Technologies ökar försäljningen i Sydkorea

en bild
Quintus Technologies AB (“Quintus”) är specialiserade inom design, tillverkning, installation och support av högtryckssystem för plåtformning och förtätning av avancerat material och kritiska industrikomponenter.

Quintus är världsledande inom högtrycksteknologi och har levererat över 1,800 system till kunder över hela världen inom industrier så som aerospace, fordon, energi och medicinska implantat.

Quintus har haft försäljning i Sydkorea under många år. I mars 2016 ville Quintus stärka sin position ytterligare genom att utvärdera och gå in i två nya, för Korea outforskade, industrisegment, aerospace och fordonstillverkning. För att få en snabb start hjälpte Business Sweden till med att analysera de nya marknadssegmenten. Business Sweden gjorde även en sökning för nya lämpliga agenter som var etablerade inom segmenten och snabbt kunde få igång och öka försäljningen.

En av utmaningarna när Qunitus gick in i de nya segmenten var tid. För att inte missa några av de identifierade marknadsmöjligheterna ville Quintus ha en agent på plats så snart det gick. Business Sweden kunde snabbt mobilisera personal på plats och påbörja projektet och snabba på Quintus ingång i de nya segmenten. Med den givna tidsramen kunde Business Sweden hitta ett flertal kvalificerade agentkandidater. Quintus valde företaget som passade bäst och som redan hade ett väletablerat försäljningsnätverk, detta möjliggjorde en snabb och smidig expansion till de nya segmenten.

“Resultateten av projektet och Business Swedens utförande var över förväntan. Vi hade en väldigt god kommunikation med hela teamet och leveransen var alltid i tid. Det var mycket bra att ha en konsult från Business Sweden som följer med i mötena med potentiella agenter, inte bara för praktisk hjälp utan också för affärs- och kulturtolkning samt professionell rådgivning I utvärderingarna. Vi på Quintus vill ge ett stort tack till hela teamet på Business Sweden för deras utmärkta arbete.” Säger Finn Jonung, Manager Bid Management at Quintus Technologies AB.

en bild

Bong-Soon Park

Senior Project Manager Seoul Senior Project Manager, Seoul
+82 70 4713 5900