Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Polystar Osix – direkt respons på förändrade marknadsförhållanden

en bild
Lokal närvaro på marknaden är en viktig aspekt av affärsexpansion

Polystar’s Insight solutions ger tillgång till konkret och intelligent information som hjälper Kommunikationstjänstleverantörer med att förstå sina nätverk och kunder bättre. De konverterar rå nätverks- och systemdata till konkreta insikter, vilket möjliggör för bättre service, verksamhetsstyrning och kundupplevelse.  

Polystar har arbetat framgångsrikt på den ryska marknaden under de senaste åren och erbjuder lösningar och tjänster till de stora telekomoperatörerna i regionen. För att kunna möta sina kunders behov på en föränderlig marknad kontaktade Polystar Business Sweden, som framgångsrikt hjälpte Polystar att etablera lokal närvaro på plats.

Bland annat hjälpte Business Sweden Polystar med att hitta en pålitlig partner för att sköta deras bokföring samt med att organisera verksamheten på plats. Lokal närvaro har bidragit till att Polystar upprätthållit sina starka affärsrelationer med befintliga kunder samt lockat nya kunder och på så sätt expanderat sin verksamhet i Ryssland inom telekombranschen. Business Sweden och Polystar har fortsatt sitt framgångsrika partnerskap genom etableringen av virtuell kontorservice på en permanent basis, rättsligt stöd och råd inom en rad olika områden, inklusive anställningar och importverksamhet. 

"Business Sweden is a trusted, reliable partner which always provides optimized and effective solutions" sa Vugar Aliev, General Director, Polystar Ryssland LLC 

en bild

Alevtina Zaytseva

BI&O Manager BI&O Manager

Business Sweden i Ryssland

Visa fler case i Ryssland