Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

FLEXUS Balasystem säkrar referens på den största avfallsanläggningen i CEE

en bild
Hur kan ett svenskt företag driva en komplex systemaffär på en marknad där de inte är etablerade med en lokal representant?

Företag: Flexus Balasystem AB

Affärsverksamhet: Utveckling och tillverkning av balpressar

Nyttjade tjänster hos Business Sweden: Kundmappining- & bearbetning

Hur kan ett svenskt företag driva en komplex systemaffär på en marknad där de inte är etablerade med en lokal representant?

Under 2011 bekräftade regeringen i Kroatien respektive Slovenien att finansiering för 15 regionala centra för avfallshantering var säkrad.

Referens på den största avfallsanläggningen i CEE

I slutet av 2011 initierade Business Sweden & Flexus ett samarbete som i mars 2015  resulterade i en första referens på den största avfallsanläggningen i Central & Östeuropa, d.v.s. det regionala avfallscentret i Ljubljana (Slovenien). Det totala projektets värde är över 1miljard kronor och Flexus del uppgår till ca 6miljoner kronor. Köparen är österrikiska koncernen STRABAG, ett av Europas största teknikkonsult- och byggbolag.

Business Sweden som lokal säljrepresentant

Business Sweden & Flexus har i nära samarbete kartlagt relevanta projekt, bearbetat det komplexa ekosystem med beslutsfattare & påverkare samt definierat tidslinje för projekten, finansieringsdetaljer & upphandlingsmodell.

Som Flexus lokala säljrepresentant med fokus på MBT anläggningar, har Business Sweden stöttat kunden med allting från identifiering av kunder till att hantera den komplexa planerings- och inköpsprocess med många beslutsfattare samt förhandla pris.

Är du intresserad av hur Business Sweden kan stödja dig med systemförsäljningi Slovenien, Kroatien, Österrike, Schweiz & Ungern, hör gärna av dig till Maja eller Edin.

en bild

Maja Zoric

Senior Project Manager Senior Project Manager
+43 1 402 35 15 23