Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Intelligenta energieffektivitetssystem gör succé i Storbritannien

en bild
Att optimera samhällets energisystem är en av vår tids stora utmaningar, varje år går enorma mängder energi till spillo. Som ett led i att förbättra energioptimeringen utvecklar och tillhandahåller Noda intelligenta system för att sänka energiförbrukning i fastigheter och optimera energianvändningen i fjärrvärmenät.

Noda har nått stora framgångar i Sverige och har under 2015 tagit ett strategiskt beslut att tillsammans med Business Sweden expandera och etablera sig på nya europeiska marknader.

Då man i Storbritannien investerar kraftigt i utbyggnad av nya och befintliga fjärrvärmenät, valde Noda att prioritera marknaden som en de mest intressanta i Europa och inledde 2015 ett samarbete med Business Sweden i Storbritannien, Frankrike och Polen för att underlätta sin expansion och etableringsprocess.

Lokal kunskap och nätverk ger snabba resultat

Noda har fått ett väldigt gott mottagande på marknaden där de under 2016 inlett samarbete med ett flertal av de större energibolagen för att hjälpa dem effektivisera sina fjärrvärmenät.

- Jag har samarbetat med Business Sweden i flera länder och för ett företag som oss är den lokala kunskapen och nätverket som Business Sweden besitter helt ovärderlig, säger Patrick Isacsson.

- Hittills har Business Sweden hjälpt oss initiera ett flertal samarbeten med de stora energibolagen under kort tid. Detta skulle vara extremt resurs och tidskrävande för oss att göra utan Business Sweden’s hjälp avslutar Patrick Isacsson.

För mer information om Nodas expansion i Storbritannien läs gärna följande pressmedelande: http://www.noda.se/files/Press%20release%201602%20NODA%20Business%20Sweden%20UK.pdf