Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Lyckad rekrytering i Dubai för Brokk

en bild
Brokk anställde två kompetenta regionala säljchefer i Dubai för att öka försäljningen i regionen. Business Sweden använde sitt breda lokala och regionala nätverk, samt sin erfarenhet i rekrytering och spelade en viktig roll i det framgångsrika uppdraget.

Business Sweden assisterade Brokk i anställningen av två regionala säljchefer i Mellanöstern och Nordafrika (MENA) och Gulfregionen (GCC). Brokk har varit världsledande i fjärrstyrda rivningsmaskiner de senaste 35 åren. Idag finns det mer än 5000 Brokkmaskiner som löser rivningsproblem varje dag.

För att hitta rätt kandidater för ett nischat företag som Brokk hjälpte Business Sweden i flera led där uppdraget bestod av fyra olika delar. Först formulerades och definierades profilerna och arbetsbeskrivningarna för de tilltänkta säljcheferna och sedan tog Business Sweden fram konkurrensmässiga arbetsvillkor som anpassades till marknaden i Dubai. Därefter identifierade och valde Business Sweden ut passande rekryteringskanaler i regionen för att försäkra att de bästa kandidaterna attraherades av tjänsten. Sedan följde ett urval och en screening av 1000 sökande både genom ansökningar direkt till Business Sweden samt genom kontakter och lokala nätverk. Utifrån dessa valde Business Sweden ut och intervjuade ett antal kandidater som de intervjuade tillsammans med representanter från Brokk. Brokk förlängde därefter samarbetet med Business Sweden i förhandlings- och anställningsprocessen av de två kandidaterna.

Samarbetet mellan Brokk och Business Sweden var mycket framgångsrikt och nu har Brokk två säljchefer som täcker de prioriterade marknaderna i MENA och GCC med huvudsyftet att öka försäljningen av deras unika fjärrstyrda rivningsmaskiner.