Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Bring levererar efterlängtade smaker till den globala marknaden

en bild
Med hjälp av Bring kan du förenkla och förbättra logistiken vid stora och komplexa varuflöden; såväl nationella som internationella.

Bring Customer Solutions är Sveriges ledande bolag inom sitt område och deras kunder vill nå ut på de internationella marknaderna. Med Business Swedens verksamhet över hela jorden har ett samarbete därför varit naturligt för företagets globala verksamhet.

- Business Sweden är en värdefull partner för oss och samarbetet har i många länder bestått i att accelerera etableringsprocessen och expansionen, säger Petter Berggren, VD på Bring SCM AB.

En av Sveriges största livsmedelsexportörer

Med hanteringen av försörjningen av livsmedel till stora svenska aktörer är Bring Customer Solutions en av Sveriges största livsmedelsexportörer.

Möjlighet till kontinuerlig utveckling av ett företags logistikflöden skapar kostnadseffektiva leveranskedjor genom att effektivisera transport, förvaring, administration, lagerföring och inköp. Så administreras samtliga ekonomiska flöden i samband inkommande och utgående varor. Många kunder väljer därför även att göra det enklare att expandera till nya marknader genom att låta Bring Customer Solutions äga varorna genom hela flödet.

- Vi vill nu bli ännu starkare i Asien och etablerar i dagarna ett nytt distributionscenter i Taiwan för att komplettera vår närvaro i Japan och Australien. Samarbetet med Business Sweden har under projektet gjort att etableringen gått effektivt vilket varit centralt för oss, fortsätter Petter Berggren.

Vill fortsätta växa och vara en stark partner

Det dyker ständigt upp nya möjligheter för Bring Customer Solutions och det pågår därför ett löpande arbete för att fortsätta vara en av de bästa tjänsteleverantörerna inom branschen.

- Vi utvärderar kontinuerligt nya affärsmöjligheter och vill vara ett bolag som ligger i framkant. I detta är avsikten att fortsätta samarbetet med Business Sweden, eftersom vi känner oss trygga med deras kunnande och kontaktnät, avrundar Petter Berggren.