Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Axis Communications, Ryssland

en bild
Axis Communications har arbetat i Ryssland i mer än 10 år och under 2016 öppnade företaget en produktionslinje i Ryssland. Sedan juli 2016 har tusentals enheter av Axis "Made in Russia" - kameror tillverkats.

Axis är marknadsledande inom nätverksvideo. Företaget uppfann världens första nätverkskamera redan 1996 och har sedan dess varit en innovatör inom videoövervakning. Axis-lösningar ökar säkerheten för miljontals människor över hela världen och hjälper till att möta det växande behovet av en smartare och säkrare värld. Med hjälp av 80 000 partners i 179 länder har Axis levererat en rad banbrytande produkter.  

Business Sweden har aktivt stött Axis Communications i Ryssland sedan 2010. Under 2013 och 2014 var Axis en strategisk partner på det årliga detaljhandelsforumet som Business Sweden arrangerade i Moskva. Forumet gav deltagarna möjlighet att träffas och etablera kontakt med ledande lokala och utländska återförsäljare som arbetar i Ryssland.

Under 2014 och 2015 anordnade Business Sweden ett antal transport-relaterade aktiviteter i Ryssland, vilka Axis Communication deltog vid. Dessa aktiviteter var riktade mot offentliga intressenter och syftade till att främja det svenska Nollvision-konceptet. Samarbetet har lett till ett antal möten och diskussioner med lokala vägmyndigheter samt viktiga privata företag som är involverade i trafiksäkerhetsprojekten i Ryssland.

Utöver detta har Axis Communications deltagit i ett antal regionala delegationsresor som Business Sweden arrangerat tillsammans med den svenska ambassaden flera år i rad. Dessa ”dörröppnings”-projekt har bidragit till etablering av kontakter på minister- och guvernörsnivå.

Med hjälp av Business Sweden firade Axis Communications öppningen av produktionslinjen i Ryssland 2016. Den svenska ambassadören arrangerade evenemanget med befintliga och potentiella kunder, vilket skapade en bra atmosfär för fruktbara diskussioner.

Business Sweden i Ryssland

Visa fler case i Ryssland