Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Möt brittiska dryckes-importörer

24 okt 2018 6:30 - 15:00 Business Sweden UK, 5 Upper Montagu St, London W1H 2AG

Öka din försäljning av dryck till Storbritannien

Är du intresserad av att sälja dryck till Storbritannien? Vill du träffa en brittisk partner som kan hjälpa dig att växa ditt varumärke och öka din försäljning? Missa då inte denna möjlighet att delta på Business Swedens matchmaking dag i London!

Den 24 oktober organiserar Business Sweden en dag i London då svenska dryckesproducenter får möjlighet att träffa brittiska importörer, distributörer och grossister med fokus på pub- och restaurangbranschen. Det finns ett starkt intresse för svensk mat och dryck i Storbritannien och många svenska företag erbjuder intressanta produkter som passar in i de rådande trenderna. Men samtidigt som den brittiska marknaden erbjuder intressanta möjligheter för svenska företag som vill växa sin internationella försäljning, är den hårt konkurrensutsatt och komplex. Det är viktigt att förstå vilka kriterier man söker hos en lämplig partner för att växa framgångsrikt genom distributörssamarbeten.  

Under dagen i London kommer en introduktion ges till den brittiska marknaden och trenderna som råder, och en expertpanel kommer diskutera frågor om inköpskriterier, hur man lyckas med partnersamarbeten och hur man skapar varumärkeskännedom. Under eftermiddagen organiseras individuella möten med lokala nyckelaktörer för att ge direkt feedback på ert erbjudande.

Om du är seriös med din exportsatsning till Storbritannien bör du inte missa detta tillfälle! Välkomna att delta på denna dag med oss i London för att träffa din nästa affärspartner i Storbritannien!

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta Edward Lindquist; edward.lindquist@business-sweden.se
Deltagande företag kommer utvärderas baserat på exportmognadsgrad och antal platser är begränsade så hör av dig idag.

Registrering öppen till och med: 21 okt

Vi har som ambition att ge en bra användarupplevelse med relevant innehåll när du besöker någon av Business Swedens webbplatser. Genom att skapa ett användarkonto kommer du få tillgång till guider och möjlighet att se dina inbokade aktiviteter hos oss. Du kommer också få riktad kommunikation baserat på de intressen du visar. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Kontaktperson

Företagsinformation

problem uppstod.
Vänligen korrigera följande och klicka på "registrera" igen
  •  
  •  
Obligatoriska fält markeras med *