Smart City Collaboration

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Smart City Collaboration

03 okt - 04 okt Clark, Philippines

Hitta nya intäktströmmar genom smarta städer i Filippinerna

Sveriges Ambassad i Manila och Business Sweden bjuder in svenska företag till två dagar av seminarier och workshops i Clark, Filippinerna, med fokus på smarta städer.

Syftet är att positionera svenska lösningar för Filippinska investerare och beslutsfattare som planerar projekt inom smarta städer. Fyra fokusområden kommer behandlas: förnyelsebar energi, connectivity & transport, säkerhet och vatten.
 
Filippinerna är en av Sydostasiens snabbast växande marknader med stabil BNP-tillväxt om 7 %. Landet står på en stabil ekonomisk grund och flera infrastruktursatsningar däribland inom smarta städer håller på att implementeras. Flera av de större investerarna i landet planerar även egna smart städer projekt.
 
Svenska företag växer lönsamt i Filippinerna. Den totala svenska omsättningen är estimerad till 5 miljarder SEK, med en tillväxttakt om 15-20 % årligen. Det är ett bra läge att gå in på marknaden just nu då marknaden växer snabbt.

Denna affärsutvecklingsinsats ger en unik möjlighet att ta sig in på marknaden, eller skapar förutsättningar för att hitta nya intäktsströmmar.

Nyttan med att delta:

  • Få förståelse för investeringar inom smarta städer i Filippinerna
  • Introduceras till beslutsfattare inom privat och offentlig sektor
  • Marknadsför lösningar, produkter och tjänster till dessa beslutsfattare
  • Ta rygg på den ökade närvaron av Sveriges Ambassad och Business Sweden i Filippinerna

För mer information, kontakta Ulf Wennblom.

contact image

Ulf Wennblom

Country Manager
Philippines
+63 917 841 7784
E-post ulf.wennblom@business-sweden.se