Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

WEBINAR:THE RISE OF THE SOUTHEAST ASIAN TIGERS

28 mar 2019 9:00 - 10:00 WEBINAR

Öka din globala försäljning i Sydostasiens blomstrande ekonomi

Gå ombord det Sydostasiatiska tåget och öka din globala försäljning i teknologi, tillverkning och industrisektorer. Svensk innovation är den perfekta partnern för att möta behoven av denna regions snabba utveckling och tillväxt. Anmäl dig till vårt webinar för att veta mer.

Om man ser till Sydostasien som en enda ekonomisk enhet är det världens femte största ekonomi och med snabba tillväxtprognoser kan regionens globala betydelse endast förväntas öka ytterligare. Lokala investeringar i fysisk och digital infrastruktur har lagt grunden för svenska företag att blomstra i en av världens dynamiska ekonomier. Läs mer här (in english).

Registrera dig nedan för att lära dig mer om möjligheterna och drivstenarna bakom tillväxten. Mer information och länk till webinaret skickas vid ett senare skede.  

Registrering öppen till och med: 27 mar

Vi har som ambition att ge en bra användarupplevelse med relevant innehåll när du besöker någon av Business Swedens webbplatser. Genom att skapa ett användarkonto kommer du få tillgång till guider och möjlighet att se dina inbokade aktiviteter hos oss. Du kommer också få riktad kommunikation baserat på de intressen du visar. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Kontaktperson

Företagsinformation

problem uppstod.
Vänligen korrigera följande och klicka på "registrera" igen
  •  
  •  
Obligatoriska fält markeras med *