Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Hannovermässan 2019

31 mar - 05 apr Hannover, Tyskland

Var med på Hannovermässan 2019 när Sverige är partnerland

Sweden Co-Lab är temat för Sveriges partnerskap på Hannovermässan 2019. Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab)– tillsammans skapar vi!

Den 24 April 2018 offentliggjordes Sveriges partnerskap på Hannovermässan 2019- världens ledande och största industrimässa. Sweden Co-Lab på Hannovermässan 2019 drivs i Team Swedens regi, under ledning av Business Sweden. Team Sweden är ett nätverk av myndigheter, verk och bolag som alla jobbar för att främja svensk export i utlandet och utlandsinvesteringar till Sverige.

Tre anledningar att delta i Sweden Co-Lab 2019:

  1. Delaktighet i Team Sweden delegationen ger kontakt till företrädare på hög nivå från både näringsliv och offentlig sektor.
  2. Global exponering i industrivärlden under ett helt år genom internationell medieexponering och marknadsföringsaktiviteter
  3. Möt internationella fackbesökare, delta i B2B möten, seminarier och paneldiskussioner exklusivt för Sverige som partnerland.

Läs mer och anmäl ditt intresse på swedenhannovermesse.com

Har du frågor eller är intresserad av att delta i Sweden Co-Lab 2019, kontakta oss direkt!

contact image

Lisa Tullus

Project Manager
Berlin
+49 178 893 62 31
E-post lisa.tullus@business-sweden.se
contact image

Camilla Stahl

Consultant
Berlin
+49 30 893 60 613
E-post camilla.stahl@business-sweden.se