Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Frihandelsdagen 2018

14 jun 2018 9:00 - 12:00 Klarabergsviadukte 70, WTC, Stockholm

Frihandelsdagen – stärk din internationella konkurrenskraft!

Om EU har frihandelsavtal med din exportmarknad kan dina kunder slippa att betala tull. Varorna de köper av dig blir i så fall billigare och du stärker din internationella konkurrenskraft. En förutsättning för att använda frihandelsavtalen är att produkterna uppfyller reglerna om ursprung. Du måste därför känna till de krav som ställs.

Frihandelsdagen är ett seminarium för dig som vill få reda på det senaste om frihandel och bli inspirerade till att använda avtalen mer och effektivare!

Frihandelsdagen syftar till att uppmärksamma EU:s frihandelsavtal och ge vägledning i hur du gör för att använda dem. Lyssna på Jonas från Kommerskollegium som presenterar sin rapport om hur företag använder EU:s frihandelsavtal och passa på att ställa dina frågor om tillstånd eller uppföljning till ursprungsspecialisten Anna från Tullverket. Du får dessutom möjlighet att lyssna på ett företag som berättar om sina erfarenheter av att använda avtalen och hur de säkerställer att de uppfyller reglerna. Vi på Business Sweden informerar om kommande frihandelsavtal samt förklarar hur du använder en leverantörsdeklaration.

Du möter:

  • Lena Sellgren, chefekonom på Business Sweden
  • Jonas Kasteng, ämnesråd på Kommerskollegium 
  • Anna Arnefalk, nationell specialist i frihandel och ursprung på Tullverket
  • Anna Folkesson, rådgivare på Business Sweden

Datum: den 14 juni 2018
Tid: 9:00–12:00 (kaffe och registrering från 8:30)
Var: Lokal Milano i World Trade Center, Klarabergsviadukten 70/Kungsbron 1, Stockholm

Det är kostnadsfritt att delta på Frihandelsdagen.

contact image

Anna Folkesson

Stockholm
+46 8 588 66 339
E-post anna.folkesson@business-sweden.se
Registrering öppen till och med: 11 jun

Vi har som ambition att ge en bra användarupplevelse med relevant innehåll när du besöker någon av Business Swedens webbplatser. Genom att skapa ett användarkonto kommer du få tillgång till guider och möjlighet att se dina inbokade aktiviteter hos oss. Du kommer också få riktad kommunikation baserat på de intressen du visar. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Kontaktperson

Företagsinformation

problem uppstod.
Vänligen korrigera följande och klicka på "registrera" igen
  •  
  •  
Obligatoriska fält markeras med *