Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

E-handel i Sydostasien

04 okt 2019 8:00 - 10:00 Mindset, Mäster Samuelsgatan 60, 111 21 Stockholm                    Room: Tvåan

Öka din globala försäljning genom att vinna nästa våg av digitala konsumenter

E-handelsmarknaden i Sydostasien har fått stor uppmärksamhet och har mognat betydligt de senaste åren till en nivå där stora investeringar flödar till regionen. Anmäl dig till vårt seminarium för att ta del av framgångsfaktorer i den digitala kampen för kunder - för att vinna nästa globala våg av konsumenter, av Daniel Wellington.

Även om de 650 miljoner människor som bor i Sydostasien är olika i religion, kultur och inkomstnivåer, förenas de också av deras digitala anpassning och användning av mobil teknologi. Detta har skapat stora möjligheter för e-handelssektorn. Även om tillväxten är snabb och volymerna stora finns det fortfarande mycket outnyttjad potential på alla marknader i Sydostasien, och onlineförsäljningen ligger än långt bakom ledaren och grannmarknaden Kina.

Detta seminarium syftar till att skapa värdefulla insikter om möjligheterna för svenska företag i Sydostasiens e-handelsmarknad och de främsta framgångsfaktorerna för att lyckas.

Keynote speakers

  • Karin Johansson, Head of Business Development APAC, Daniel Wellington
  • Marcus Kuusinen, Project Manager, Business Sweden Singapore

Seminariet är kostnadsfritt, sista dag för registrering: 30:e september.
Vid frågor, vänligen kontakta: Ida Stjernström

contact image

Ida Stjernström

Associate
Registrering öppen till och med: 30 sep

Vi har som ambition att ge en bra användarupplevelse med relevant innehåll när du besöker någon av Business Swedens webbplatser. Genom att skapa ett användarkonto kommer du få tillgång till guider och möjlighet att se dina inbokade aktiviteter hos oss. Du kommer också få riktad kommunikation baserat på de intressen du visar. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Kontaktperson

Företagsinformation

problem uppstod.
Vänligen korrigera följande och klicka på "registrera" igen
  •  
  •  
Obligatoriska fält markeras med *