Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Öka din globala online-försäljning i kina

30 aug 2018 9:00 - 17:00 WTC, Klarabergsviadukten 70, Stockholm
(Room: Stockholm)

Vad krävs för att lyckas på världens största e-handelsmarknad?

Alibaba och Business Sweden bjuder in dig till en exklusiv skräddarsydd workshop under en halvdag för att ge dig förståelsen och tillgången till online-marknaden i Kina. Vi presenterar de nödvändiga verktygen som hjälper dig kartlägga en väg framåt på den kinesiska online-marknaden.

Kina är världens största e-handelsmarknad och erbjuder stora möjligheter för svenska företag. Att förstå online-landskapet vad gäller olika plattformar och tjänster är ett viktigt steg för att nyttja din fulla potential. För att se hela programmet, klicka här (engelsk version). 

contact image

Eliza Petrova

Associate
Beijing
+86 10 5815 6006 ext. 658
E-post eliza.petrova@business-sweden.se
Registrering öppen till och med: 22 aug

Vi har som ambition att ge en bra användarupplevelse med relevant innehåll när du besöker någon av Business Swedens webbplatser. Genom att skapa ett användarkonto kommer du få tillgång till guider och möjlighet att se dina inbokade aktiviteter hos oss. Du kommer också få riktad kommunikation baserat på de intressen du visar. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Kontaktperson

Företagsinformation

problem uppstod.
Vänligen korrigera följande och klicka på "registrera" igen
  •  
  •  
Obligatoriska fält markeras med *