Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

04 jun - 08 jun Ryssland

Svensk samlingsmonter på en av Östeuropas största mässa inom byggmaskiner och kringliggande utrustning

Den 4-8 juni har du möjlighet att delta i Business Swedens satsning mot tillverkare av entreprenadmaskiner och tunga fordon i Ryssland. Ta chansen att i personliga möten presentera ditt företag till nyckelpersoner i branschen!

Ryssland befinner sig idag i en expansiv fas framförallt inom byggsektorn. Bara under 2011 gick nästan 50% av samtliga investeringar till den ryska byggsektorn där det totala värdet av genomförda byggprojekt uppgick till 124 miljarder USD. Den ryska marknaden efterfrågar idag högkvalitativ utrustning inom byggsektorn, vilket har lett till att Volvo CE nyligen inlett bygget av en fabrik utanför Moskva i anslutning till sin nuvarande lastbilsfabrik. Business Sweden i Moskva kommer att arrangera en svensk paviljong på CTT mässan i Moskva, Östeuropas största mässa för byggmaskiner och kringliggande utrustning, och välkomnar nu svenska bolag att delta.

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan!

För mer information kontakta: Martin Gross, martin.gross@business-sweden.se, Tel +7 495 788 11 36en bild

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.