Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

01 apr 2014 9:00 - 13:00 Alingsås

Startmöte till Steps to Export Internationell företagsutveckling i Alingsås

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export International Markets och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export.

Under 5 halvdagar lotsas på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare.

Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som:

  • VAD ska jag exportera?
  • VEM är min kund?
  • VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder?
  • HUR ska jag ta mig in på en ny marknad.? m.m.

Mer information: Steps to Export

STEPS TO EXPORT DIALOG

Du får möjlighet att träffa en av Business Sweden kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export.

TID OCH PLATS

Vi träffas i grupp följande tid: kl.09:00-13:00. Startdatum den 1 april, 5 maj, 3 juni, 19 augusti och avslutning den 16 september.

Stora Torget 3A, Alingsås kommun. Lokal Röda rummet i konferensavdelningen.

PRIS

All tid som Business Sweden handledare och coacher lägger på grupp-övningarna och den personliga coachingen i Steps to Export ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. Kostnad för material 2 000 kr/företag exkl. moms.

ANMÄLAN

Anmäl dig till startmötet för Steps to Export Internationell företagsutveckling genom att fylla i formuläret nedan. För mer information, vänligen kontakta:

Sara Persson
T: 072-516 74 29
M: Sara.persson@business-sweden.se

Marie Hörnlund
T: 0768-14 66 42
M: marie.hornlund@business-sweden.se

Hjärtligt välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.