Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

22 aug 2017 9:00 - 13:00 Göteborg

Internationell affärsutveckling: Steps to Export

Med hjälp av Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du fylla på med de exportkunskaper, strategier och insikter som behövs för att ta rätt beslut och framgångsrikt lägga upp ditt internationella arbete.

Programet riktar sig till företag som har en etablerad kundbas i Sverige eller på exportmarknaden och som vill skapa en struktur som gör det möjligt att fortsätta växa internationellt på ett effektivt, målinriktat och lönsamt sätt.

Under 5 halvdagar går vi igenom viktiga delar av exportprocessen och anpassar den till de deltagande företagens individuella förutsättningar och behov. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare. Efteråt kommer du att ha en export- och handlingsplan som beskriver vart och hur du skall använda dina resurser för att få bäst avkastning på din satsning.

Vi träffas i grupp hos Business Sweden i Göteborg kl 09:00-13:00 följande datum:  22 augusti, 18 september, 24 oktober, 17 november med det avslutande mötet den 14 december 2017.

Missa inte denna chans att öka din exportkompetens!

För mer information och anmälan kontakta:
Jonas Englund, Business Swedens regionala exportrådgivare i Västra Götaland, 070-5831888 eller jonas.englund@business-sweden.se

en bild

Jonas Englund

Global Business Developer Västra Götaland Göteborg Global Business Developer Västra Götaland, Göteborg
+46 70 583 18 88
en bild

Jonas Englund

Global Business Developer Västra Götaland Göteborg Global Business Developer Västra Götaland, Göteborg
+46 70 583 18 88