Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
13 nov 2017 9:00 - 13:00 Business Sweden, Klubbhusgatan 13, Jönköping
Exportframgångar beror inte på slumpen, utan på fokus och en medveten strategi! Med hjälp av Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du fylla på med de kunskaper, strategier och insikter som behövs för att göra rätt val och framgångsrikt lägga upp ditt internationella arbete.

Programmet riktar sig till företag som har en etablerad kundbas i Sverige eller på exportmarknaden och som vill skapa en struktur som gör det möjligt att fortsätta växa internationellt på ett effektivt och målinriktat sätt. Under fyra halvdagar går vi igenom viktiga delar av exportprocessen och anpassar dem till de deltagande företagens individuella förutsättningar och behov. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare. Efteråt kommer du att ha en export- och handlingsplan som beskriver vart och hur du skall använda dina resurser för att få bäst avkastning på din satsning.

Vi träffas i grupp hos Business Sweden i Jönköping följande datum kl. 09:00-13:00:
13 november 2017, 16 januari 2018, 20 februari 2018 och avslutningsmöte 13 mars 2018.
Pris: all tid som Business Swedens handledare och coacher lägger på grupp-övningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens regionala exportstöd. Missa inte denna chans att öka din exportkompetens!

För mer information och anmälan, kontakta Johannes Falkeström

 

en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54
en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54