Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 sep Skåne

Steps to Export

Den 7:e september startar Business Sweden en ny grupp i Steps to Export. Programmet riktar sig till företag som har en etablerad kundbas i Sverige och/eller utomlands och som vill skapa en struktur som gör det möjligt att växa internationellt på ett effektivt och målinriktat sätt.

Steps to Export ger dig större kunskap, ökad säkerhet och en genomarbetad strategi för din exportsatsning och har som mål att resultera i en exportplan, handlingsplan och en eller flera marknadsplaner. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus.

Mellan de gemensamma träffarna ges individuell coaching i respektive företag. Gruppen kommer att bestå av minst 5, maximalt ett 10-tal företag, vilket även ger möjlighet till värdefullt erfarenhetsutbyte. Vi träffas 6 halvdagar med start den 7:e september och kommer att arbeta med att få svar på frågor som t.ex. VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder och HUR STOR är potentialen? VEM är min kund och HUR segmenterar jag bäst min marknad? VILKA är mina säljargument gentemot olika kundkategorier? VILKEN prissättningsmodell skall jag jobba med? VILKEN distributionsstrategi skall jag välja? BEHÖVER jag en partner i exportlandet och HUR ser min ideale partner i så fall ut? BEHÖVS avtal och hur skall de i så fall se ut? HUR och genom VILKA kanaler skall jag planera min marknadsföring? NÄR är det dags att börja på respektive marknad och VAD kostar marknadsinvesteringarna? VAD kommer de att generera långsiktigt? All tid som Business Swedens handledare och coacher lägger på gruppövningar och personlig coaching är kostnadsfri.

Vi har planerat in följande gruppmötestider under programmet:
7 september kl. 09.00-13.30
11 oktober kl. 09.00-13.30
21 november kl. 09.00-13.30
17 januari kl. 09.00-13.30
28 februari, kl. 09.00-13.30
11 april, kl. 09.00-13.30

Anmälan dig snarast till Gösta Melkersson, Business Swedens regionala exportrådgivare i Skåne. Dock senast 1:a september. Det är först till kvarn som gäller. Vid frågor, ring 0730-23 86 90.

en bild

Gösta Melkersson

Global Business Developer Skåne Malmö Global Business Developer Skåne, Malmö
+46 730 23 86 90
en bild

Gösta Melkersson

Global Business Developer Skåne Malmö Global Business Developer Skåne, Malmö
+46 730 23 86 90