Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 dec 2013 9:00 - 13:00 Malmö

Startmöte till Steps to Export i Skåne

Välkommen att anmäla dig till startmötet till Steps to Export i Skåne, den 3 december 2013 startar en ny grupp i Affärsutveckling Export.

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och våra Regionala Exportrådgivares stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export.

Under 5 halvdagar lotsas du på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av Business Swedens kvalificerade Exportrådgivare. 

Du kommer att arbeta fram en exportstrategi, som bland annat ger svar på följande:

  • VAD ska jag exportera?

  • VEM är min kund?

  • VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder?

  • HUR ska jag ta mig in på en ny marknad.? m.m.

Datum för gruppmöte, kl. 09:00-13:00: Startmöte den 3 december, 24 januari 2014, 6 mars, 24 april och avslutning den 21 maj

Steps to export dialog

Du får möjlighet att träffa en av Business Swedens kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export Affärsplan.

Pris

All tid som Business Swedens handledare och coacher lägger på grupp-övningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. Kostnad för material 2 000 kr/företag exkl. moms. Mer information om: Steps to Export

Anmälan och mer information

För att anmäla dig till startmötet, vänligen fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. För mer information eller frågor om Steps to Export, vänligen kontakta: 

Olle Hasslöf
T: +46 72 501 95 96
M: Olof.Hasslof@business-sweden.se

Start: den 3 december, kl 09:00-13:00
Plats:
Slagthuset, Carlsgatan 12 a Malmö

Välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.