Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

30 jan 2013 8:00 - 11:00 Business Sweden, Ekelundsgatan 1, Göteborg

Startmöte till Steps to Export i Göteborg

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export.

Under 5 halvdagar lotsas på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare.

Vi träffas i grupp följande datum kl. 09:00-12:00: 30 januari, 21 februari, 19 mars, 24 april och avslutning den 22 maj.

Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som: VAD ska jag exportera? VEM är min kund? VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder? HUR ska jag ta mig in på en ny marknad? m.m.

Steps to Export Dialog
Du får hjälp att klargöra dina ambitioner och förutsättningar under ett personligt möte med en exportrådgivare innan startdatum.

Pris
All tid som Business Swedens handledare och coacher lägger på grupp-övningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. För material (kompendium, USB-minne med förberett arbetsmaterial etc.) samt fika tar vi ut en avgift på 2 000 kr/företag exkl. moms.

För mer information, vänligen kontakta:
Marie Hörnlund 0768-14 66 42 marie.hornlund@business-sweden.se

Välkommen!


Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.