Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 maj 2013 9:00 - 12:00 Business Sweden, Ekelundsgatan 1, 411 18 Göteborg, 7 vån

Startmöte till Steps to Export i Göteborg - Internationell företagsutveckling

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export. Under 5 halvdagar lotsas på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader.

Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare. Vi träffas i grupp följande datum kl. 09:00-12:00: 7 maj, 4 juni, 27 augusti, 1 oktober och avslutningsmöte den 30 oktober. Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som: VAD ska jag exportera? VEM är min kund? VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder? HUR ska jag ta mig in på en ny marknad?

Steps to Export Dialog

Du får möjlighet att träffa en av Business Swedens kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export.

Pris

All tid som Business Swedens handledare och coacher lägger på gruppövningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. För material (kompendium, USB-minne med förberett arbetsmaterial etc.) samt fika tar vi ut en avgift på 2 000 kr/företag exkl. moms.

För mer information, vänligen kontakta Marie Hörnlund på Business Sweden i Västra Götaland på Tel: 0768-14 66 42 eller epost: marie.hornlund@business-sweden.se

Hjärtligt välkommen!

 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.