Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

10 apr 2015 8:30 - 12:30 Klubbhusgatan 13, våning 11, Jönköping

Internationell företagsutveckling - Steps to Export™ i Jönköping

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export.

Under 5 halvdagar lotsas du på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller revidering på de befintliga marknaderna. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare.

Vi träffas i grupp följande datum kl. 08:30-12:30:

10 april 2015, 12 maj 2015, 9 juni 2015, 10 augusti 2015 och avslutningsmöte den 7 september 2015 

Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som: VAD ska jag exportera? VEM är min kund? VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder? HUR ska jag ta mig in på en ny marknad? m.m.

Steps to Export Dialog

Du får möjlighet att träffa en av Business Sweden kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export.

Pris

All tid som Business Sweden handledare och coacher lägger på grupp-övningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. För material (kompendium, USB-minne med förberett arbetsmaterial etc.) samt fika tar vi ut en avgift på 2 000 kr/företag exkl. moms.

Anmälan

Skicka din anmälan till: johannes.falkestrom@business-sweden.se 

För mer information, vänligen kontakta:

Johannes Falkeström
T: 0722-476054
E: johannes.falkestrom@business-sweden.se

Hjärtligt välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.