Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 feb 2015 9:00 - 13:00 Företagscentrum i Oskarshamn AB, Hantverksgatan 3, Oskarshamn

Internationell företagsutveckling - Steps to Export™ i Oskarshamn

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export. Bakom erbjudandet står Business Sweden i samverkan med FöretagsCentrum i Oskarshamn AB.

Under 5 halvdagar lotsas du på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller revidering av de befintliga marknaderna. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare.

Vi träffas i grupp följande datum kl. 09:00-13:00:
3 februari, 3 mars, 14 april, 19 maj och avslutningsmöte den 16 juni 2015.

Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som: VAD ska jag exportera? VEM är min kund? VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder? HUR ska jag ta mig in på en ny marknad? m.m.

Mer information: Steps to Export

Steps to Export Dialog

Du får möjlighet att träffa en av Business Sweden kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export.

Pris

All tid som Business Sweden handledare och coacher lägger på gruppövningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. För material (kompendium, USB-minne med förberett arbetsmaterial etc.) samt fika tar vi ut en avgift på 2 000 kr/företag exkl. moms.

Anmälan:

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan.

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Darlington, internationell affärsrådgivare
070-468 7733, karin.darlington@business-sweden.se

Hjärtligt välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.