Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

26 mar 2015 9:00 - 13:00 Högskolecentrum Bohuslän, Östergatan 18, Uddevalla

Affärsutveckling – Steps to Export™ International Markets i Uddevalla

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export International™ Markets och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export.

Under 5 halvdagar lotsas på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare.

Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som:

  • VAD ska jag exportera?
  • VEM är min kund?
  • VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder?  (Möjligheter att träffa personal från Business Sweden som arbetar på olika marknader)
  • HUR ska jag ta mig in på en ny marknad?

Mer information: Steps to Export

Steps to Export dialog

Du får möjlighet att träffa en av Business Sweden kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export™ International Markets.

Tid och plats

Datum för gemensamma möten är 26 mars, 23 april, 28 maj, 12 juni och 10 september

Plats: Högskolecentrum Bohuslän, Östergatan 18, Uddevalla

Kostnad

Steps to Export är kostnadsfri och ingår i Business Swedens småföretagarprogram med ett värde av 60 000 kr. Kostnad för material 2 000 kr exkl. moms/företag tillkommer.

För mer information och anmälan:

Torgny Söderlund
M +46 708999830
E torgny.soderlund@business-sweden.se