Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

04 dec 2014 13:00 - 14:30 Business Sweden, World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Seminarium om affärsmöjligheter inom den polska försvarssektorn

Stor och växande försvarsbudget i Polen skapar många affärsmöjligheter för svenska företag inom modernisering av den polska försvarsmakten.

Det geopolitiska läget har påverkat polska investeringsplaner inom försvarssektorn. Den 7,6 miljarder euro stora försvarsbudgeten kommer att öka med 12 procent till 8,5 miljarder euro i 2015. Försvarsmaktens tekniska moderniseringsprogram fram till 2022 inkluderar investeringar som är värda mer än 30 miljarder euro.

Det avgörande för vem som kommer få ta del av dessa investeringsplaner är förfarandet och formuleringarna i upphandlingarna. Nu är det rätt tidpunkt för den svenska försvarsindustrin att rikta säljinsatser mot Polen. Svenska företag kan antingen delta i upphandlingarna själva, samarbeta med polska företag i upphandlingarna eller få affärer som underleverantör till företag som vunnit upphandlingen.

Business Sweden har under hösten utfört en marknadsstudie av den polska försvarssektorn och identifierat affärsmöjligheter för svenska företag inom modernisering av marinen, luftförsvaret, pansar- och artilleritrupperna, sjöräddningen och räddningstjänsten. Svenska producenter och leverantörer av tillhörande utrustning och tjänster kan ta del av upphandlingarna och utnyttja affärsmöjligheterna.

Ditt företag bjuds in till seminarium i Stockholm, där Daniel Larsson, chef för Business Sweden’s verksamhet i Polen, kommer att presentera marknadsstudien med affärsmöjligheterna. Seminariet är kostnadsfritt och anmälan sker senast den 1 december, genom e-mail till anna.lomza@business-sweden.se som även nås på +48 664 431 080 vid frågor.

Välkomna!

Ta del av färska marknadsstudier från hela Europa

Flera av Business Swedens kontor i Europa har under hösten genomfört ett antal studier för att kartlägga möjligheter och utmaningar inom olika branscher och marknader i regionen. 

Studierna kommer att presenteras under ett flertal Europaseminarier.

Läs mer här