Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Väx internationellt med försäljning till Asien

13 mar 2018 8:00 - 10:00 Östra Hamngatan 16, (United Spaces), Göteborg

Väx internationellt med försäljning till Asien

Många av de större svenska företagen gick in på den asiatiska marknaden för årtionden sedan och har utvecklat sin affärspotential i regionen. Resultatet är att svenska produkter och varumärken är kända för högkvalitativ och ledande teknik i Asia-Pacific (APAC). För flertalet svenska små och medelstora (SME) företag är dock Asien fortsatt outforskad mark med tillväxtpotential. För många SME har det mentala avståndet varit långt till Asien, med stor upplevd risknivå och kulturella skillnader.

Om det någonsin varit läge för svenska små och medelstora företag att närma sig Asien så är det nu.

Asien är för närvarande motorn för världens BNP-tillväxt och genererar över 50% av den globala tillväxten och mer än 50% av världens befolkning  bor där. 22 av världens 37 megacities med mer än 10 miljoner invånare finns där. År 2020 kommer Asien att ha den största medelklasspopulationen i världen. Konsumtionen i Asien har fördubblats det senaste decenniet och överträffade nyligen Europa, samt förväntas gå om USA inom 5 år som den största konsumentmarknaden i världen.

I seminariet kommer representanter från Business Swedens APAC team att belysa möjligheterna för småbolag i regionen, med extra fokus på Korea och Japan. Vi bjuder på erfarenhet av framgångsfaktorer lokalt, hur får man igång försäljning och undviker risker. 

Tid för öppen frågestund och möjlighet till att förboka kortare enskilda möten. För bokning kontakta Business Sweden.

Tid:  Tisdag 13 mars. 8:00-10:00       
Plats:  Business Sweden, Östra Hamngatan 16, (United Spaces), Göteborg

Anmäl ditt deltagande senast måndag den 12 mars till ulrika.akerman@business-sweden.se eller 070-358 71 07. Seminariet är kostnadsfritt.

contact image

Ulrika Åkerman

Global Business Developer Västra Götaland
Göteborg
+46 070- 358 71 07