Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Väx internationellt med försäljning till Asien

14 mar 2018 7:30 - 10:00 Falkenbergs Sparbank, Nygatan 38, Falkenberg

Väx internationellt med försäljning till Asien

Många av de större svenska företagen gick in på den asiatiska marknaden för årtionden sedan och har utvecklat sin affärspotential i regionen. Resultatet är att svenska produkter och varumärken är kända för högkvalitativ och ledande teknik i Asia-Pacific (APAC). För flertalet svenska små och medelstora (SME) företag är dock Asien fortsatt outforskad mark med tillväxtpotential. För många SME har det mentala avståndet varit långt till Asien, med stor upplevd risknivå och kulturella skillnader.

Om det någonsin varit läge för svenska små och medelstora företag att närma sig Asien så är det nu.

Asien är för närvarande motorn för världens BNP-tillväxt och genererar över 50% av den globala tillväxten och mer än 50% av världens befolkning  bor där. 22 av världens 37 megacities med mer än 10 miljoner invånare finns där. År 2020 kommer Asien att ha den största medelklasspopulationen i världen. Konsumtionen i Asien har fördubblats det senaste decenniet och överträffade nyligen Europa, samt förväntas gå om USA inom 5 år som den största konsumentmarknaden i världen.

I seminariet kommer representanter från Business Swedens APAC team att belysa möjligheterna för småbolag i regionen, med extra fokus på Korea och Japan. Vi bjuder på erfarenhet av framgångsfaktorer lokalt, hur får man igång försäljning och undviker risker.

  • Ta del av affärsmöjligheter som APAC regionen har att erbjuda
  • Lyssna på erfarenheter från Range Servant  AB från deras arbete i regionen
  • Få information om Business Swedens tjänster
  • Boka ett personligt möte för att diskutera dina affärsmöjligheter

Tid för öppen frågestund och möjlighet till att förboka kortare enskilda möten. För bokning kontakta Business Sweden.

Tid:  Onsdag 14 mars. 7:30-10:00       
Plats:  Falkenbergs Sparbank, Nygatan 38, Falkenberg (Ingång från Borgmästargården).

Anmäl ditt deltagande senast måndag den 12 mars till info@falkenbergssparbank.se eller 0346-550 00. Seminariet är kostnadsfritt, Falkenbergs Sparbank bjuder på frukost från 7:30.

contact image

Oleg Zastenker

Global Business Developer Halland och Västra Götaland
Halmstad
+46 70 894 92 02