Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 okt 2017 7:30 - 9:30 Hillerstorp

Hur påverkar Brexit svenska företags handel med Storbritannien?

Business Sweden och Business Gnosjöregion AB hälsar dig välkommen till ett affärsseminarium 19 oktober med fokus på utmaningar och möjligheter efter Brexit!

Storbritannien är världens sjunde största ekonomi och en av Sveriges absolut viktigaste handelspartners. Under flera år har landet dessutom varit den snabbast växande ekonomin bland de större länderna inom EU.

Intressent för svenska varor och tjänster är stort i Storbritannien. Storleken på marknaden, den geografiska närheten och språkmässiga fördelar har gjort landet till ett naturligt nästa steg då svenska företag expanderar utanför norden.

Storbritannien röstade för drygt ett år sedan för att lämna den Europeiska Unionen. Hur kommer detta påverka svenska företags handel med landet? Kom och lyssna på Erik Seiving, Projektledare på Business Sweden i London med lång erfarenhet från att hjälpa svenska företag växa på den brittiska marknaden.

Tid: torsdagen den 19 oktober kl. 07:30-09:30 
Plats:Haga Värdshus. Storgatan 16, 330 33 Hillerstorp

Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 07:00. Anmäl dig senast 17 oktober till johannes.falkestrom@business-sweden.se.

Individuellt möte:
Om ni är intresserade av individuella möten med Business Sweden efter seminariet, kontakta oss för att boka in det.

en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54
E-post johannes.falkestrom@business-sweden.se
en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54
E-post johannes.falkestrom@business-sweden.se