Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

10 nov Stadshotellet, Festvåningen

Exportdagen 2016 i Skellefteå

Business Sweden och Västerbottens Handelskammare önskar dig varmt välkommen till Exportdagen i Skellefteå. Kom och ta del av intressanta föreläsningar, träffa andra företagare och få inspiration till hur ditt företag kan nå sin fulla internationella potential.

Vi får bland annat höra Business Swedens chefekonom Lena Sellgren redogöra hur det faktiskt går för svensk export samt att Fredrik Häggström, Business Swedens handelssekreterare i Storbritannien, kommer att ge sin syn på Brexit och vad som händer härnäst. Vi kommer även att få ta del av de affärsmöjligheterna som finns för svenska företag i Mellanöstern och där kommer Ali Shakir, Business Swedens handelssekreterare i Saudiarabien ge oss en uppdatering om läget och de trender som finns i denna föränderliga region. Dagen avslutas med att företaget Mobilaris från Luleå med VD Mikael Nyström delar med sig av sin exportresa och hur just de har lyckats med sin export.

Anmälan och mer information

en bild

Katharina Saalo

Global Business Developer Västerbotten Skellefteå Global Business Developer Västerbotten, Skellefteå
+46 70 371 95 82
en bild

Katharina Saalo

Global Business Developer Västerbotten Skellefteå Global Business Developer Västerbotten, Skellefteå
+46 70 371 95 82