Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

22 jan 2016 7:30 - 9:30 Haga Värdshus, Hillerstorp

Digitala affärer kan öka din omsättning och är en del i din internationella framgång

Business Sweden och Business Gnosjöregion AB hälsar dig välkommen till ett affärsseminarium den 22 januari om hur företag kan öka sin konkurrenskraft och nå internationell framgång genom digitala affärer!

Sverige har generellt sett en hög grad av digital mognad men enligt den studie som Business Sweden har tagit fram har små och medelstora företag en förhållandevis låg digitaliseringsgrad. Resultaten i studien ger oss en viktig signal om att sätta fokus på digitaliseringens betydelse vid internationella affärer.

Under seminariet ges en första inblick i vilka steg företag kan ta för att öka sin konkurrenskraft och nå framgång genom implementering och utveckling av digitala teknologier, verktyg och kanaler vid internationell marknadsföring och försäljning.

Vi kommer också att informera om en annan viktig del vid internationalisering som Business Sweden erbjuder; praktisk handledning i form av kostnadsfri rådgivning, utbildningar i exportregler, nätbaserade guider och exportregler mm. Allt för att göra din exportresa så framgångsrik som möjligt!

Tid: fredagen den 22 januari kl.7.30–9.30
Plats: Haga Värdshus, Storgatan 16, 330 33 Hillerstorp

Seminariet är kostnadsfritt. Vi bjuder på frukost från kl. 7.00.
Exportseminarium i samverkan mellan Business Sweden och Business Gnosjöregion AB

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54
en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54