Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

25 maj 2016 7:30 - 9:30 Haga Värdshus, Storgatan 16, Hillerstorp

Affärsmöjligheter i Sydostasien

Business Sweden och Gnosjöregionens Näringslivsråd hälsar dig välkommen till ett affärsseminarium 25 maj med fokus på Sydostasien och Asean som framtida centrum för affärer i Asien!

Befolkningen i Asean länderna är över 620 miljoner med Indonesien som största marknad följt av Thailand. I slutet av 2015 infördes Asean Economic Community (AEC), Sydostasiens motsvarighet till EU, vilket innebär ökad rörlighet av varor, tjänster, investeringar, kvalificerad arbetskraft och kapitalflöde mellan länderna. Business Sweden ser stadigt ökade affärsmöjligheter  för svenska bolag i Sydostasien, drivet av den positiva ekonomiska utvecklingen i regionen.

Business Sweden kommer presentera slutsatser från en studie gjord tillsammans med svenska företag i regionenen om vilka affärsmöjligheter som finns i Sydostasien. På mötet medverkar Anders Wickberg, Sveriges Handelssekreterare till Indonesien och Ulf Wennblom, projektledare för Business Sweden i Thailand, Vietnam, Laos, Kambodja och Myanmar.

Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 07:00

Individuella möten: Välj gärna i anmälningsformuläret m ni är intresserade av individuella möten med Business Sweden efter seminariet.

Välkommen! 

Har du frågor?

Kontakta: Johannes Falkeström
Business Sweden
T: 0722-47 60 54 
E: johannes.falkenstrom@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54
en bild

Johannes Falkeström

Global Business Developer Jönköping Jönköping Global Business Developer Jönköping, Jönköping
+46 72 247 60 54