Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

22 apr 2014 9:30 - 14:00 Gävle

Lyssna till Handelsminister Ewa Björling under seminariet "Världens möjligheter" i Gävle

Vill du att ditt företag ska bli framgångsrikt på nya exportmarknader? Vill du utveckla din exportstrategi? Vill du komma i kontakt med nya kunder och samarbetspartners på utlandsmarknaden? Vill du att ditt företag ska växa genom internationell handel?

Då är du hjärtligt välkommen till Världens Möjligheter i Gävle! Under dagen får du möjlighet att lyssna till handelsminister Ewa Björling och landshövdingen i Gävleborgs län, Barbro Holmberg. Business Sweden Enterprise Europe Network  och ALMI Företagspartner informerar även om sina internationaliseringstjänster samt om vilka finansieringsmöjligheter som finns för företag som vill växa internationellt. Dessutom får du möjlighet att träffa Kosmopolitnätverket i Norrland – ett företagsnätverk som delar med sig av sina erfarenheter och kontakter i syfte att öka medlemmarnas utrikeshandel. Vår förhoppning är självklart också att du får kontakt med andra företag som redan idag säljer till de marknader du vill exportera till och att du kanske bokar ett personligt möte på plats med experter på internationell affärsutveckling och exportfinansiering.

Över hälften av Sveriges BNP utgörs av export. Vår tillväxt och välstånd är med andra ord beroende av utrikeshandel. För att tillväxten ska öka eller bibehållas är det viktigt att skapa förutsättningar för en mångsidig export. Business Sweden erbjuder därför företag i Gävleborg och runt om i Sverige ett enhetligt internationaliseringsstöd som innehåller allt från affärsutveckling till kunskap och råd om utlandsmarknader, finansiering, affärskontakter och försäljning.

Program

09:30 Registrering och kaffe
10:00 Vikten av internationell handel i Sverige, Handelsminister Ewa Björling
10:20 Gävleborg - Ett internationellt län, Landshövding Barbro Holmberg
10:40 Business Sweden
11:00 Paus
11:20 Kosmopolit
11:40 Enterprise Europe Network
12.00 Almi Företagspartner
12:20 Frågor till deltagare, lunch och mingel

Tid och plats

Tisdagen den 22 april 2014, kl. 09:30 – 14:00
Clarion Hotell Winn, N. Slottsgatan 9, Gävle.

Anmälan

Välkommen med din anmälan senast den 16 april. Anmälan görs via mail till:

Marie Hörnlund Marie.Hornlund@business-sweden.se

Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på lunch.

Frågor

Vid frågor vänligen kontakta:
Marie Hörnlund
Business Sweden
T: 0768 14 66 42 
E: marie.hornlund@business-sweden.se

Välkommen!

I samarbete med:

en bild

KONTAKT

Marie Hörnlund
Business Sweden
T: 0768 14 66 42 
E: Marie Hörnlund

TID & PLATS

22 april kl. 09.30-14.00
Clarion Hotell Winn
N. Slottsgatan 9, Gävle