Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 mar 2014 11:30 - 14:00 Luleå

Upptäck nya affärsmöjligheter i Kanada (Informationsträff i Luleå)

Det finns stor potential för ökad handel mellan Sverige och Kanada. Likheterna mellan våra länder är många samtidigt som Sverige och svenska företag har ett allmänt gott rykte i Kanada. Med det nya frihandelsavtalet mellan EU och Kanada (CETA) skapas ytterligare förutsättningar för stärkta handelsrelationer mellan våra länder.

Den kanadensiska marknaden är väl fungerande och det är förhållandevis lätt att göra affärer i Kanada. Hindren för handel och investeringar är få och kommer att minska ytterligare efter principöverenskommelsen nyligen om ett frihandelsavtal mellan EU och Kanada (CETA), som väntas träda i kraft om något år. Kanada kan också vara en språngbräda för att komma in på den amerikanska marknaden.

Business Sweden anordnar i samarbete med Sveriges ambassad i Ottawa, Kanadas ambassad i Stockholm och IUC Norrbotten en informationsträff om affärsmöjligheter i Kanada. Ta chansen att träffa Sveriges Ambassadör i Kanada Teppo Tauriainen, Kanadas Ambassadör i Sverige Kenneth Macartney, Handelssekreterare Kristofer Fröjd från Toronto, Robert Wickman från EKN och Håkan Karlsson från IUC Norrbotten för att höra hur de ser på möjligheterna att göra fler affärer i Kanada. Dessutom deltar företag som berättar om sina erfarenheter av den kanadensiska marknaden. I slutet på seminariet kommer det att finnas tid för en Q&A. 

Vi kommer att behandla generella affärsfrågeställningar, affärsklimat och tips när det gäller att göra affärer i Kanada. Ett par utvalda industrier kommer att uppmärksammas extra, såsom:

  • Gruv- och skogsnäring
  • Hälsa- och sjukvård
  • Kreativa näringar (inklusive detaljhandel, livsmedel och mode)
  • ICT och tekonologi
  • Energi och miljöteknik

Tid och plats

Tid: Torsdag 20 mars kl. 11.30 – 14.00 med lunchbuffé
Plats: Scandic Hotel, Banvägen 3, Luleå
Lokal: Kluntarna

Mer information och anmälan

Informationsträffen är kostnadsfri men kräver förhandsanmälan. Välkommen att registrera dig via formuläret nedan senast den 13 mars. Uppge ev. specialkost.

För mer information, vänligen kontakta:
Helena Carlsson, Business Sweden i Stockholm
T. +46 8 588 661 15
E.
 helena.carlsson@business-sweden.se

Ta även chansen att boka in ett individuellt möte med Sveriges Handelssekreterare i Kanada, Kristofer Fröjd, för att diskutera era behov och frågeställningar rörande att göra affärer i Nordamerika.  Vänligen markera om du önskar bli kontaktad i anmälan nedan.

Välkommen!

I samarbete med:

AmbassadenOttowa   Canada Logga    IUC 3

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

TID & PLATS

Torsdag 20 mars kl. 11.30 – 14.00
Scandic Hotel, Banvägen 3, Luleå
Lokal: Kluntarna

MER INFORMATION

Helena Carlsson
T: +46 8 588 661 15
E: Helena Carlsson