Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 apr 2014 12:00 - 16:00 Göteborg

Unshade inspirationsträff - nytt ljus på svensk kultur

Dags att satsa utomlands? Sverige har många skickliga och inflytelserika konstnärer, designers, musiker och dansare som har haft möjligheten att utvecklas utomlands. Har du också en dröm om att hitta en ny marknad för din konst och kreativitet? Kanske börja turnera i Asien, göra en utställning i en europeisk storstad eller sätta upp en föreställning i Moskva? Vill du få kvalificerad vägledning och utveckla din verksamhet till nya internationella marknader?

Business Sweden startar nu projekt UNSHADE där kulturföretag såsom musikgrupper, danskompanier, konsthantverkare, filmskapare, designers
och bildkonstnärer kommer att kunna få hjälp att utveckla och förbereda sig för en internationell satsning. Syftet är att nå ut till en större publik och att få fler kunder. 

Program

12.00-13.00 Lunch
13.00-13.30 Unshade - Vad är det och vem står bakom? (Business Sweden, Projektgruppen)
13.30-14.15 "Art First" (Marika Hedemyr, Koreograf)
14.15-14.30 Kaffe
14.30-15.15 Konsten flyttar utomlands (Eva Hild, Skulptör)
15.15-15.45  Steps to Export International Markets (Business Sweden)
15.45-16.00 Unshade - Fortsättning och framtid (Business Sweden)

Tid och plats

Den 7 april, kl. 12.00–16.00 startar UNSHADE med en inspirationträff som är kostnadsfri och öppen för alla intresserade. Anmäl dig till eventet genom att registrera dig i formuläret längst ner på sidan.

HDK - Högskolan för design och konsthantverk
Kristinelundsgatan 6-8, Göteborg. (Kristinelundsgatan är en tvärgata till Avenyn)

Eftermiddagen innehåller ett intressant föredrag av en inspiratör, fördjupad information samt möjlighet att ansöka om deltagande i projektet UNSHADE. Sju grupper/företag kommer så småningom att väljas ut. För att delta i UNSHADE bör man vara redo att investera tid och energi kring en utlandssatsning.

Kontakt

För frågor eller mer information kontakta:

Marie Hörnlund,
marie.hornlund@business-sweden.se

Välkommen!

Samarbetspartners:

en bild

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.