Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

24 sep 2014 11:30 - 14:00 Trollhättan

Seminarium om affärsmöjligheter i Norge

Business Sweden och Swedbank i Trollhättan hälsar dig välkommen till ett innehållsrikt affärsseminarium med fokus på Norge som exportmarknad.

Norge är Sveriges viktigaste handelspartner och tillhör de länder i Europa som klarat krisen bäst. I oroliga tider på världsmarknaden blir grannländerna än viktigare som dina hemmamarknader och Norge utmärker sig som den marknad som visar på störst potential för svenska företag. I Norge görs för tillfället stora investeringar inom infrastruktur, energi och den offentliga sektorn samtidigt som landets starka köpkraft i konsumentledet visar vägen för kommande investeringar och ekonomisk tillväxt. Detta skapar affärsmöjligheter inom de flesta branscher inte bara inom bygg- och anläggningsbranschen utan även för konsulter, bemanningsföretag och många andra tjänsteföretag.

Arrangemanget kommer att bjuda på vidare information om affärsmöjligheter i Norge, konkreta råd och diskussioner samt möjlighet till individuella möten.

Tid: Onsdagen den 24 september  kl. 11:30-14:00
Plats: Scandic Swania Hotell, Storgatan 47-49, 461 26, Trollhättan

Anmälan: claes-goran.andersson@swedbank.se

Anmäl dig senast måndagen den 22 september. Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på lunch från 11:30

Har du frågor? Kontakta:

Oleg Zastenker, Business Sweden 0708 - 94 92 02 eller 
Claes-Göran Andersson, Swedbank i Trollhättan 0520- 996 33

Välkomna!

I samarbete:

Logos samarbetspartners Norgeseminarium